Presentatie “De Nieuwe Merkuur” te Kampen

Presentatie “De Nieuwe Merkuur” te Kampen op 20 mei benevens kenismaking Kampenaren met hun nieuwe stadsgenoot: Geert Grote Universiteit

Op vrijdag 20 mei 2016 wordt “De Nieuwe Merkuur” om 16 uur in Kampen gelanceerd. Bij die gelegenheid kunnen onder andere ook de Kampenaren kennis maken met de Geert Grote Universiteit, die zich in Kampen gaat vestigen.

Meer over de exacte locatie van de vernissage en details over de presentatie van het tijdschrift en de rest van het programma worden later bekend gemaakt aan wie zich hiervoor inschrijft via de webwinkel die u HIER vindt.

De laatst geactualiseerde informatie vindt u op de voor iedereen openbaar toegankelijke Facebook-pagina van de Geert Grote Universiteit: www.facebook.com/geertgrote

Entree is 5 euro (incl. koffie/thee +).